Gør idéer til aktiver

Kundecenter

Vores kundecenter er altid parat til at hjælpe dig. De kan vejlede dig om, hvordan du beskytter din opfindelse eller idé med et patent eller en brugsmodel, dit navn og logo med en varemærkeregistrering eller får registreret dit design.

Vores kundecenter kan også informere om, hvordan du søger i og bruger informationerne fra de forskellige databaser, om hvilke produkter vi tilbyder i form af søgninger og analyser, og de kan henvise dig til den rette ekspert i Patent- og Varemærkestyrelsen.   

Har du spørgsmål vedrørende opfindelser, idéer, design og logoer?

Der er mange gode oplysninger på vores hjemmeside, men nogle gange kan det være mere gennemskueligt at tale med en af vores medarbejdere i kundecenteret. Her har du mulighed for en samtale, der tager udgangspunkt i din konkrete situation.

Kundecentret er åbent:

Mandag - torsdag:
Kl. 09.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 09.00 - 15.00 
Tlf: 4350 8301

e-mail:
pvs@dkpto.dk

Kundecenter - snak med erfarne konsulenter

Du kan kontakte vores kundecenter telefonisk, via e-mail eller personligt. Kundecentret kan desuden henvise dig til den juridiske hotline, hvor der er flere eksperter, som kan svare på spørgsmål inden for Ip-rettigheder.

Vores Kundecenter modtager også gerne idéer, der kan bidrage til at lette dit arbejde med IP-rettigheder.

Drejer din henvendelse sig om en hastesag vil vi opfordre dig til at kontakte os per telefon.

Kontakt mig snarest

Har du forsøgt at ringe til os og oplevet ventetid? Eller vil du hellere sende os dine spørgsmål via e-mail? Så udfyld denne kontaktformular - og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt indenfor vores åbningstider. Vi tømmer vores postkasse flere gange dagligt.

 

På forhånd tak for din henvendelse.

Venlig hilsen
KundecentretSidst ændret: 18. oktober 2013
Har du kommentarer til indholdet?